Yahte + adrese

pasu svaka cast i onda neka nam kazu da naplacujemo adrese vise bi ti zaposlio ljudi u sedmicu dana nego berza rada u godinu :uzdravlje

Svaka cast Mladeno ali mi9slim da ovi poslovi tribaju u kancelariju bar prvih tjedan ili dva da prvenstvo imaju clanovi UPH ( bar na ovim stranicama ) Pa pribaci kad stignes.

Sta se tice napada na nas to je pitanje ko nas napada a ne zasto a sve se moze viditi iz ovoga kna koga se misli ;);)

Svaka cast Mladeno ali mi9slim da ovi poslovi tribaju u kancelariju bar prvih tjedan ili dva da prvenstvo imaju clanovi UPH ( bar na ovim stranicama ) Pa pribaci kad stignes.

Sta se tice napada na nas to je pitanje ko nas napada a ne zasto a sve se moze viditi iz ovoga kna koga se misli ;);)

ma bravo za morsku đukelu a ne za mene pa covjek sipa iz rukava poslove a ovo sta govoris za kancelariju mi zvuci logicno

ma bravo za morsku đukelu a ne za mene pa covjek sipa iz rukava poslove a ovo sta govoris za kancelariju mi zvuci logicno

prije sam stavljo u kancelariju pa se nikad niko nije javio, ovako vazda neko dobije poso, stavit cu od sad 2 dana u kancelariju pa ako mi se niko ne javi ide na forum

vidim da se i na yahtama tra?že samo strojari, nema potra?žnje za nautičare...? ta ispada da Englezi dr?že palubu...

EVO JEDNA ZA PALUBARCE

Captain is required for a well maintained 72ft Sailing yacht, Med cruising summer - Antibes based in winter.

The ideal candidate will be enthusiastic and energetic, with yachting experience, and some engineering experience, some French or Italian language may be an advantage, some basic cooking skills will be required.

You will be responsible for handling and maintaining the yacht ( although excellent support is assured - the owner loves his yacht and knows its systems well, and an excellent relationship with the yard that built the yacht is maintained for engineering support), in addition to hiring, training and managing a stew/cook for the summer cruising period. You will be expected to look after the yacht's owners (never more than 4 guests at a time) if they visit in winter when you are without stew/cook. You will be provided with accomodation and meals onboard.

This position would ideally suit, experienced yachting professional (deck or engineering) looking to step up to role of captain for the first time, or a captain coming from outside the yachting industry looking to get in.

for further info or to apply please contact Jason on +33 6 19 03 26 52 or downes.jason@gmail.com

Dalmo?? svaka čast na temi i na iscrpnim informacijama!Ja osobno znam nekolicinu tipova iz Rijeke koji su uboli sljaku na jahtama,al to ti je ono ruka ruku mije ...stoga ćiji ćaća mo?že taj ide...Ja osobno sanjam o tome da uletima na jaht,ali kao mornar mislim da ne postoji nikakakva mogucnost!Ako itko misli da se varam i ako ima kakav savjet amo dajte,placam cugu :D
Tu u Rijeci postoje dva brata,iliti braća Sloboda koji se bave ukrcajem na jahte i platforme,posto imaju svoje dvije bu??otine u Nigeriji i udio u Ferretiu sto znaci da imaju i jahte,al tu se zaposljavaju ljudi preko veze i rodbinskom linijom...Mozete poku??ati al ne znam kolko je to moguce...Eto nadam se da sam pomogao i da nisam odlutao od teme...pozz svima

Da...Sloboda..imena na?žalost ne znam al saznam do sutra jerbo od poznanice madre radi za njih u administraciji!!Saznam pa bacim podatke da si znas malo poblize raspitati!:)

Seeking First Mate For 50M M/Y - Charter

50M M/Y CHARTER SEEKING TO HIRE FIRST MATE IMMEDIATELY

SPECIFICS:

Yacht Master Offshore
ISM Knowledge an advantage
Hands-on Mate willing to lead and participate in all deck work
Fluent English a must, Spoken French a plus
Available immediately
3,500 - 4,000 Euros, depending on experience.

Please email CV with photo and references to: my50metercharter@hotmail.com

2010-02-21 Croatian Speaking Steward

For a 25m MY cruising in Croatian Waters we are looking for a Steward from April to September.
English and Croatian Language
Salary 1800 Euro
Start Mid April to Mid September
min 1 season Yacht experience and Service qualifications.
please send CV to crew@ymg.ch

strojari

strojari

Ako ima zainteresiranih strojara koji su radili na cruiserima a interesira ih posao na jahtama, neka se jave

Ja imam iskustvo jednog i drugog pa me zanima sta mi mozes ponudit?

Last edited by a moderator:
Ako ima zainteresiranih strojara koji su radili na cruiserima a interesira ih posao na jahtama, neka se jave

Evo ima interesiranih koliko oces, nego koje pozicije nudis i koliko love

Ja imam iskustvo jednog i drugog pa me zanima sta mi mozes ponudit?

Za tebe iman produzenu kavu i besplatni internet i neke djelove za Caterpillara

Last edited:
a moga si rec i ko si kad si vec tako uletija, bar ispunit ono o sebi u profilu

ustvari mozda oce rec da ima ponude sa interneta i da zeli malo zaradit na HR pomorcima, je li ovaj debil garantira ukrcaj, koja je agencija, koja jahta, imena jahti, koje pozicije, koje place, koji breveti, sta oceukje da mu se ovce jave i da mu napune kompic sa molbama

Back