Yahte + adrese

Chef required for Motor Yacht.

Must have minimum STCW training and ENG1

Yacht based in Monaco

Salary between 2750 to 3000 Euro/month subject to experience – 8 month or possible permanent.

yachtjobz@gmail.com
SOUS CHEF/CREW CHEF required for a privately owned scie
nce research vessel. Start Date 1st March 2012. NON SMO
KER. The right personality is more important than quali
fications. 6 month commitment is necessary and must be
a hard worker. Very competitive salary. next six month
itenerary is Japan, Guam, Fiji, New Zealand. Please sen
d CV to brownchef1@gmail.com

Last edited:
dva chief eng, jedan za privatnu jahtu 48m, 7000 eura, i drugi za 54m jedrilicu na putu oko svijeta. oba posla permanentna, mislim da je dovoljno chiefeng up to 3000 kw

Pozdrav

Pozdrav

44 meters Motor Yacht is looking for professional chef with at least one season experience .
Speaking russian is advantage. This is a seasonal position staring from 15 of April until 15 of September.

Also we are looking for bosun also with experience and Yacht Master Off shore ticket, to be capable of driving 8,5m tender. This is a seasonal position staring from 15 of April until 15 of September.
Speaking russian is advantage.

Happy to employe couples with stew or deck /stew

Please send your CV on email: kropelka683@gmail.com

Alo ljudi! kao sto saam nedavno upitao o endorsanju hr yachtmastera, ponovno postavljam pitanje jeli itko endorsao na cayman island papire? nacuo sam nesto da se moze. hvala na pomoci.

Yachmastera 500 ti ne endorsaju na caymand island flagu kao da mozes biti kapetan od 500.
Platis endorsment i dobijes papir koji ti kaze da mozes raditi pod tom zastavom,ali ne mozes biti zapovjednik.
Nazalost....

Isto ti vrijedi za Maltesku zastavu.
Papir nije Stcw i nema tu vrijednost....

Da si pod nasom zastavom mozes ici po cijelom svijetu i on vrijedi vise nego nas STCW 500 tona koji ima coastal ogranicenje,ali opet vrijedi za endorsment kao zapovjednik 500 pod stranim zastavama pod ogranicenje da mozes ici samo 60 milja od obale.

Spojis ta dva i dobijes jedan pravi!!

Hehehehehehehe

DOBIO DANAS PA AKO KOGA ZANIMA NEK SE JAVI NA PM, TREBA CHIEF UP TO 3000KW

ciao, ako te zanima, tebe ili kojeg tvojeg kolegu, imam jedan posao za strojara, u turskoj, kapetan je moj prijatelj, jako dobra i sposobna osoba,talijan, brod je 46 metara, bez vlasnika, potpuno nov, ide u Mediteran na prodaju i vrtit ce se samo po boat show za prodaju, placa nije posebno sta, 4000 €, al je posao jako miran. Ako te zanima dat cu ti kontakt kapetana da se dogovaras sa njim, pozdrav

Trazi li se di deckhand/mornar za kakvu jahtu, nije bitno di, sezonski? Imaju li nasi "jahtasi" kakvih saznanja?

Ovo je bilo cisto informativno, nije da se ubijan od trazenja, gledan malo oglase na netu, jahte u antibesu, na karibima i opcenito po mediteranu i saljem CV (napisan po jednom uzorku sa foruma) :) tako da sam usputno napisao post..

Ovo je bilo cisto informativno, nije da se ubijan od trazenja, gledan malo oglase na netu, jahte u antibesu, na karibima i opcenito po mediteranu i saljem CV (napisan po jednom uzorku sa foruma) :) tako da sam usputno napisao post..

Onda skuzaj s moje strane

Pozdrav svima...
Zovem se Elio imam 23g zavrsenu srednju pomorsku skolu, odradio 2xpo 6mj duge plovidbe i imam sve brevete spremne za porucnicki, Engleski govorim i pisem perfektno , talianski tako tako..

Dali ima itko kakvu pnudu ili oglas za deckhand/mornar za kakvu jahtu??
Kome da se obratim??

Unaprijed hvala

Pozdrav svima...
Zovem se Elio imam 23g zavrsenu srednju pomorsku skolu, odradio 2xpo 6mj duge plovidbe i imam sve brevete spremne za porucnicki, Engleski govorim i pisem perfektno , talianski tako tako..

Dali ima itko kakvu pnudu ili oglas za deckhand/mornar za kakvu jahtu??
Kome da se obratim??

Unaprijed hvala

od pocetka procitaj sve postove i naci ces sve odgovore

Crew needed

38m Private Motor Yacht ,Med based Russian owned

chief stew { idealy 2nd stew wanting to step up} {french speaking an advantage}

Junior Stew {French speaking an advantage}

Deckhand {prefer yachtmaster or deck rating}

Seasonal positions {maybe longer}

chef {female due to cabin arrangements}

non smoking

send CV to sd122@live .com