ZA koju poziciju traze ljude![]()
A di se pola?žu ovi breveti?
evo moram prijaviti da sam konacno, nakon mjesec i pol trazenja, nasao posao. i to apsolutno savrsen za mene...mate na 35m katamaranu u monacu...
dosad sam trazio a sad evo trazim...
treba nam Y3 za stalno, nema rotacije, ali je super ekipa i kapetan a gazda vrlo malo na brodu, ide se u libanon i egipat pa ako nekoga zanima neka mi se javi na romeo@yacht-base.com...
isto tako trazimo i stew-cook, samo za posadu i second stew...
eto, pozdrav svima...
evo moram prijaviti da sam konacno, nakon mjesec i pol trazenja, nasao posao. i to apsolutno savrsen za mene...mate na 35m katamaranu u monacu...
treba nam Y3 za stalno, nema rotacije, ali je super ekipa i kapetan a gazda vrlo malo na brodu, ide se u libanon i egipat pa ako nekoga zanima neka mi se javi na romeo@yacht-base.com...
eto, pozdrav svima...
a jel ti polazes za Y4
A di se pola?žu ovi breveti?
eto, pozdrav svima...
Pozdrav svima,ako neko ima kakav direktan broj za zvat ili zna da se trazi bilo di za oficala na jahte ako mi moze javit.
Ja sam 2nd mate na pasagerima,al bi se htio prebacit na jahte,unaprijed hvala
...Razmisli zasto![]()