Swire offshore

Swire offshore

Pozdrav kolege

Dali.ima netko sa.foruma na ovoj firmi
Kako stoji ova firma dali uzimaju nase cifove palube i mastere ?

Nisam.od jucer ali bas nisam cesto na forumu osim kad se ubijam od dosade u gvardiji...ali hvala na linku!

Swire offshore

Pozdrav svima

Kako stoji ova firma znam da ima par nasig kapetana tamo ali zanima me dali primaju prve kuverte tamogdje poslati cv?

Hvala

Ima vec otvorena tema,Å piro Sikimić ukrcava. Bila je i jedna dobra mala na linkedinu iz singapura direktno al se ne sjecam.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

palamida ri....dobro jutro hrvatska...neznam di ti zivis i u kojim vremenima....uglavnom sve di se spominje offshore zaboravi...za sada... a sta ce biti zivi bili pa vidili

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

palamida ri....dobro jutro hrvatska...neznam di ti zivis i u kojim vremenima....uglavnom sve di se spominje offshore zaboravi...za sada... a sta ce biti zivi bili pa vidili

Nije to bas tako Nikola1983 to sta ste vi imali razocaranje na offshoru nemora znacit da posla nema ..ima ga malo ali uvjek neko daje otkaze i dobiva posao

Nije to bas tako Nikola1983 to sta ste vi imali razocaranje na offshoru nemora znacit da posla nema ..ima ga malo ali uvjek neko daje otkaze i dobiva posao
kolega ja radim u offshoreu i imam vrlo dobar posal i ne kazem da posla nema...ali nadati se poslu na swireu koji je u oil i gas biznisu plus dva broda sta instaliraju ventilatore...ne trebas se nadati ako nemas par tisuca dp sati....za sada....sta buducnost nosi vidit cemo...

kolega ja radim u offshoreu i imam vrlo dobar posal i ne kazem da posla nema...ali nadati se poslu na swireu koji je u oil i gas biznisu plus dva broda sta instaliraju ventilatore...ne trebas se nadati ako nemas par tisuca dp sati....za sada....sta buducnost nosi vidit cemo...

nadodao bi i nekoga ko ce debelo progurati tvoj CV jer tahih s par tisuca DP sati je trenutno na lopate
a imaju puno jace putovnice od nase, koja je ruku na srce za dobar dio firm jos uvijek egzoticna..

@srelec
ne zelim ja nikome pametovati i drzati predavanja....uvik treba provati i sreca je uvik glavni faktor...ali treba biti realan i svjestan stanja u offshore...nije ovo ni prva kriza a vjerovatno ni zadnja...al proci ce to ka i sve u zivotu pa ce opet biti kako maminjo kaze....ajmoooo

bojim se da ova nece proc,dolaze nove tehnologije vade naftu doslovno iz zraka
deep water drilling ne moze to pratit s ovakvim nacinim i flotom.. vadi se nafta iz napustenih busotina
forsira se struja tade motori s sve manjom potrosnjom(ali se proizvodi sve vis emotora to je istina)

ja sam misljenja da se mjenja cili poredak

moje glavonje ne vide svitlo u tunelu jos 3godine ..... mora bit da je neki nostradamu u uredu

@Srelec uglavnom se slazem stobom ali mi dosta stvari nije jasno u ovoj krizi. evo na primjer prije par dana Total kupija od Petrobrasa udio u Lula fieldu spominje se par miljardi $ i sad ko je tu lud. Petrobras razumin zasto prodaje jer su u kurcu a nevirujen bas da su francuzi toliko blesavi. Ja san bas trenutno na tom fieldu i produkcija je pocela tek prije misec dana, nedavno su tek usidrili novi FPSO. Technip ide po skverovima i trazi brode od manjih firmi koje ce svaki cas propast, a uzimaju projekte ispod break even samo da drugi ne dobiju. Mcdermont prije par dana kupija Ceon amazonu.... Nesto se kuva na veliko ili opet novi promasaji....

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Asinkronus
neke info sam zna ali neke su mi bile nepoznanica
siguran sam da nova buzanja ce bit smanjena na 0 sta se i desilo sve je ostalno na odrzavanju postojecih busotina
ili buzanja okolo njih

ovo sta kazes stoji bit ce interesantno pratit
lipo je znat da si doli, ja sam povise cabo fria,stby vec 7miseci...

Sta se tice DP.sati nije problem ali i sta kaze kolega Srelec ima ih na lopate ....opet kazem nije ista situacija u W Africa ili Far East tako da uvjrk se nesto vrti Swire ima dosta jaku flotu ali mislim da pretendiraju njihovu racu ...nas ima jko malo samo kazem..

Sta se tice DP.sati nije problem ali i sta kaze kolega Srelec ima ih na lopate ....opet kazem nije ista situacija u W Africa ili Far East tako da uvjrk se nesto vrti Swire ima dosta jaku flotu ali mislim da pretendiraju njihovu racu ...nas ima jko malo samo kazem..

Koja je to "njihova raca"

Prosle godine je barem 3 nova fpso instalirano u brazilu, i 2017 ce ih bit. Tu gdje sam ja isto je petrobras prodao vecinski udio totalu. Offshore je sirok pojam, fpso i pslv koliko vidim rade za sad.

Koja je to "njihova raca"
kolega to sam i ja mislia pitati....
posto imam dva prijatelja sta rade tamo i kako cujem uglavnom su pomorci iz uk....a znam da je swire singaporska firma vjerovatno kinesko vlasnistvo..
sad ko je tu lud nemam pojma

Back