Ukrcao mi se kolega palubarac na rccl.Bio je 8 godina sa mnom na Carnivalu i otisao prije par mjeseci.Svako malo place da mu je uzasno ,a povratka nema .
Zene ili posao zasto???
) i poslao mail u Carnival i rekao im da zeli nazad da mu nepase na NCL-u i oni ga primili bez problema. Stoga zasto tvoj prika nemoze a bija je 8 godina nevidim zasto ga nebi uzeli nazad????????? Hehehe juka ,ali izgleda da je nemoguce doc tamo....nemoj nas lozit dobrim pricama!hehehehehe![]()
ZAsto mu nema povratka ne kuzim to? Kod mene jos prije godinu ipo -dvi dosao s carnivala drugi makine i nakon misec dana vidija da mi nepase ( da se puno radi) i poslao mail u Carnival i rekao im da zeli nazad da mu nepase na NCL-u i oni ga primili bez problema. Stoga zasto tvoj prika nemoze a bija je 8 godina nevidim zasto ga nebi uzeli nazad?????????
![]()
Stovani, tko jednom proba RCCL, nema sanse da misli o drugoj kompaniji.
Evo ja bizin odavde (RCCL-A) kud me noge nose i stvarno ko je proba RCCL zna stari da ce mu samo u logoru i sa nacistima bit gore jer ovako pranje mozga nigdi niste vidili i to ponajvise od nasih ljudi al briojin sitno dane i onda adio mare svi ovi falsi ljudi ponavljan nasi jer od ostalih kolega nikad nisam ima lose iskustvo pogotovo norvezana i svedana i skidan in kapu do poda i jedni druge pomazu i guraju ,a nasi te samo pokopaju i ako kome moze pomoc nedolazite na Royala momci jer cete zazalit a ja to nisan slusa kad su mi govorili e di mio je pamet bila jos san moga uzivat i pritiskat botune u ecr-u na staroj firmi.
Borat
Hvala na informacijama upravo si mi ubio svaku ?želju koju sam imao da pređem na tu firmu. I to je dobra stvar.