Royal Caribbean

Ukrcao mi se kolega palubarac na rccl.Bio je 8 godina sa mnom na Carnivalu i otisao prije par mjeseci.Svako malo place da mu je uzasno ,a povratka nema .

Zene ili posao zasto???

ZAsto mu nema povratka ne kuzim to? Kod mene jos prije godinu ipo -dvi dosao s carnivala drugi makine i nakon misec dana vidija da mi nepase ( da se puno radi :hihi) i poslao mail u Carnival i rekao im da zeli nazad da mu nepase na NCL-u i oni ga primili bez problema. Stoga zasto tvoj prika nemoze a bija je 8 godina nevidim zasto ga nebi uzeli nazad????????? :confused:

Hehehe juka ,ali izgleda da je nemoguce doc tamo....nemoj nas lozit dobrim pricama!hehehehehe:D

moguce, moguce... izgleda da ce royal kroz koji misec primit 7 oficira palube, ne znam ima li novijih informacija, al tako je receno prije nesto manje od misec dana...
4_12_10.gif

@sirena
Je li znas je li to proslo na sastanku dionicara za tih 7 oficira palube???Ne virujem da se samo tako moze donit takva bitna odluka o kojoj ovisi buducnost firme.

ne znam, znam da se pricalo o tome nedavno i muza su mi pitali za nekog momka sta se javia jel ga zna za preporuku...

ZAsto mu nema povratka ne kuzim to? Kod mene jos prije godinu ipo -dvi dosao s carnivala drugi makine i nakon misec dana vidija da mi nepase ( da se puno radi :hihi) i poslao mail u Carnival i rekao im da zeli nazad da mu nepase na NCL-u i oni ga primili bez problema. Stoga zasto tvoj prika nemoze a bija je 8 godina nevidim zasto ga nebi uzeli nazad????????? :confused:

Jedini razlog moze bit sta na kuvertu u zadje vrime samo uzimaju zabare,a prica sa carnivala"ko odavde otidje nema mu vise nazad"toga san se u ovih 9 godina naslusa(cista propaganda),nisan proba ali da bi se odrekli ljudi sa iskustvom zbog nekog"ponosa"cisto sumnjam,a ko ce im poducavat novopridosle?

Evo ja bizin odavde (RCCL-A) kud me noge nose i stvarno ko je proba RCCL zna stari da ce mu samo u logoru i sa nacistima bit gore jer ovako pranje mozga nigdi niste vidili i to ponajvise od nasih ljudi al briojin sitno dane i onda adio mare svi ovi falsi ljudi ponavljan nasi jer od ostalih kolega nikad nisam ima lose iskustvo pogotovo norvezana i svedana i skidan in kapu do poda i jedni druge pomazu i guraju ,a nasi te samo pokopaju i ako kome moze pomoc nedolazite na Royala momci jer cete zazalit a ja to nisan slusa kad su mi govorili e di mio je pamet bila jos san moga uzivat i pritiskat botune u ecr-u na staroj firmi.

Evo ja bizin odavde (RCCL-A) kud me noge nose i stvarno ko je proba RCCL zna stari da ce mu samo u logoru i sa nacistima bit gore jer ovako pranje mozga nigdi niste vidili i to ponajvise od nasih ljudi al briojin sitno dane i onda adio mare svi ovi falsi ljudi ponavljan nasi jer od ostalih kolega nikad nisam ima lose iskustvo pogotovo norvezana i svedana i skidan in kapu do poda i jedni druge pomazu i guraju ,a nasi te samo pokopaju i ako kome moze pomoc nedolazite na Royala momci jer cete zazalit a ja to nisan slusa kad su mi govorili e di mio je pamet bila jos san moga uzivat i pritiskat botune u ecr-u na staroj firmi.

Di si bi prije, na kojoj kompaniji.
Razumin te totalno, tako san ja bi na Disnija 4 godine, nevjerovatno pranje mozga,popizdivali smo, ljudi su pili tablete za smirenje.
Otkad san presa na NCL-a spasia san se tako i tebi preporucujen ako ti se nesvida na Royala bizi sta prije.

Alo ekipa, bia na RCCL dvi godine.Nekoc je to bila firma dok su Norvezini vladali kad su oni poceli odlazit sve se raspalo.Moje je iskustvo lose jer nisan ni moga zamislit da tako nesto postoji.Ljudski gledano totalna katastrofa jer te niko nejebe dva posto a kamoli da ti pomogne, sistem je to je tvoje i jebi se kako znas.
Bia san nazocan na brodu kad nam je umra nas covik,firma je rekla da mi moramo zvat s broda i obavjestit familiju, naravno ko ce nego prvi makine.Nemozete ni zamislit kako je to covik je radia svoj posal na poslu je umra strpalo ga u frizider ljudi su rekli a umra je oni a jebiga shit happens i sutra je novi dan, za to vrime on lezi a familija ni nezna kad ce ga moc pokopat.
Nije to jedini slucaj ima jedan covik sta je strada na sidru isprid San Franciska, tu ih je izginilo petero ja mislin a vise ih je palo u nesvist sa vjerovatno trajnim ostecenjima.Covik je bia nas isto tako, nasi su se skupili da organiziramo neku novcan pomoc skupilo se 13000 tisuca dolara koje smo ja i prijatel odnili zeni doma.
Dosli smo isprid kuce cila familija je sidila isprid uocia san dva momka u pubertetu koji su mu bili sinovi.Zena jadna nije ni mogla govorit prihvatila je nasu pomoc iako joj taj novac u to trenutku nije nista znacio.Tjelo se cekalo priko misec dana a kompanija nije uopce tila razgovarat sa zenom.Jedan dan su joj javili da ima paket jadna zena mislila da salju njega a ono poslali samo kufer sa stvarima.
Eto ekipa moga bi jos pistat o RCCL ali za ovaj put samo toliko pozdrav.

Borat
Hvala na informacijama upravo si mi ubio svaku ?želju koju sam imao da pređem na tu firmu. I to je dobra stvar.

Borat
Hvala na informacijama upravo si mi ubio svaku ?želju koju sam imao da pređem na tu firmu. I to je dobra stvar.

ako si na carnivalu drzi se njega i ne razmisljaj o drugome do penzije.Rodbina i prijatelji su mi na RCCL plove kao zapovjednici i upravitelji pa do prvih casnika palube i sekonda makinje ,nikad im nisam dao papire u svih ovih godina carnivala ,ako bog da zdravlja jos 30-tak moram navigat,ali Carnivala.

ja se slazem s REFULOM oko Carnivala,ali ugovor mi neodgovara i trazim svaku priliku da promijenim kompaniju,sto se tice posla je ok

nikad ne reci nikad, podsjecate me na stari VHF kad bi jedan drugog pitali, de navegas i kolika ti je placa, a ista mora tucemo, u fortunalu se ne razlikujemo, zato mladici smanjite dozivljaje i gledajte od cega zivite, nikad ne znas sto te ceka sutra!

I am working on a Cruise Line as Environmental Officer, a collegue told me about this forum which I found very interstesting and useful for us seaman.
I know that on RCCL they have an excellent contract 10 wks on and 10 wks off !! which allow to stay at home more and enjoying the family.
I have a question ...Anyone knows the Environmental Officer salary on a RCCL ?
Thank you very much
Old Fox

Back