Ja sam imao druge porive kad sam prihvacao taj posao. Zelio sam u offshore i bio mi je cilj doci do DP breveta. I uspio sam u najkracem mogucem roku. Za 100-tinjak usd/dan i ugovor od 4 mjeseca. Mozda se jesam najeo govana u tih godinu dana koliko sam radio za Franju, kad sam okolo morao posudjivati lovu za goli zivot, ali na racun te zrtve danas imam DP unlimited, kvalitetne reference u offshoreu, odlican posao i jos bolje ponude na lageru. Pa sad kad malo pogledam, meni se cini da nisam pogrijesio sto sam prihvatio taj posao, tu placu i takav ugovor. Uostalom, svatko s imalo pameti u glavi taj ce posao gledati kao ulaznicu ili odskocnu dasku u offshoreu, a ne kao priliku za zaradu. Nije sve u lovi, ako kuzis sto sam htio ovime reci![]()
Malo sam neupucen u offshore ali dali imaju sanse za ukrcaj ljudi bez iskustva bez kadeture,recimo na navedenoj kompaniji![]()

to ti je valjda normalno da se ne javljaju, ja sam isto poslao applikaciju u 01/11 pa su se javili 6 mj. kasnije...valjda im je to normalno, tj. takav nacin rada prakticiraju![]()
pozdrav kolege
ima li tko kakav kontakt osim onoga sto je na rigship fzco websiteu?poslao sam aplikaciju vec nekoliko puta ali nikakav odgovor nisam dobio.
I? Sta kaze?![]()
poz ljudi,
jel ima ko iskustva na ovoj kompaniji, navodno imaju ured u Splitu?
poz i hvala unaprijed
Ja sam isa preko njih na DSV prije nego mi je uletia ovaj posal. Imaju ti ured u Splitu kod Hotela Globo. Ako imas utakmica u nogama uvik imaju nesto. Sada su ti vecinom u poslu sa ljudima na kraju i nesto posade.![]()
Jel ima ko broj telefona ili e-mail od ovih u Splitu,? hvala