meni ne more bit,je jos jedna savrsena pjesma klape cambi,i mislin da cu radit nered kad dojden doma,bas me puklo,frenkie i zrile,jeste bili na sprovodu najboljemu coviku
Boli Juri??iću? Nisam..
meni ne more bit,je jos jedna savrsena pjesma klape cambi,i mislin da cu radit nered kad dojden doma,bas me puklo,frenkie i zrile,jeste bili na sprovodu najboljemu coviku
سامة بن محمد بن عوض بن لا
Zvali me da se spremim i da idem kad ono danas javljaju da ce brod biti kompletiran sa filipincima kompletno... A ja ceka ka budala... Neka tako mi i triba!

...A da, je*** ga ...
Ja nisam bio pristao na filipinske uvjete (zbog prevelike razlike u uvjetima) ali sam bio fleksibilan te smo razovorom postigli obostrano zadovoljavajuci kompromis no, druga je to sad prica ....
Inace, cuo sam vec u par navrata price o tome kako su filipinci postali "skupi", te kako ce im njihov sindikat sa svojim zahtjevima i godisnjim povisicama navodno doci glave. Sad, koliko je u tome istine ne znam. Na ovoj mojoj firmi 2nd eng. filipinac ima, nakon zadnjih povisica samo 2000usd manje od europljana ...
Mislim da bi nasi sindikati (ne samo pomorski) trebali malo pogledati kako to rade njihove kolege vani (npr. italija, spanija francuska)!
Nije prvi put da se spominju Filipinci i "zuti" ali i nasi ljudi bi tili raditi i za takve njihove uvijete ali....
Aj nek je živnila temaJa san se snaÅ¡a sam.. I jedini sam hrvat na kompaniji pa me mozda smatraju egzotičnim primjerkom ha ha ha ha ali mi je odlično
![]()
Prika moj,a komu to uvesti,komu to dokazati,kojim agentima?Ali ne vidis koje muke vodimo sa Ministarstvom pa nas ne hebu..I dok njima ne dokazemo neke stvari,ovi nasi takozvani "Agenti" ce sve cinit protiv nas,a za druge i ono sta je najbitnije,za svoj takuin..Ako mi sami sebi medjusobno ne pomognemo,sve mi se cini,ajme nama..
Ovo je vise postalo gadljivo..
![]()
Polako ekipa samo idemo malo po malo ima vrimena pocecemo mi napadati ko sta sad napadamo za brevete i 183 dana tako cemo i agencije. Sve u svoje vrime neka znaju da svakom kurvinom piru dode kraj.
@ kokolo
Sve s emoze care samo triba plan. Recimo nasim ljudima mornarima ili timunjerima,mazacima,cistacima ponudit nesto kao 2000 $ permanent 12 miseci i zdravstveno,penziju te siguran ugovor 4-2 ili 3-3 ili 4-4 pas vidit da ce nase firme cvat a nasi ljudi bit sve manej zaposlenih. Samo nema niko kome je stalo do toga
triba mlade ljude stavit pas vidit razliku mlado i neiskvareno na vlas a ne ove sta ce ih u grob s katrigom odnit a uvik zale da im je lose a nikad nece dstupit
Tu je problem prika tu