Pozdrav od mladog strojara...

Status
Not open for further replies.

strojar1990

New member
Pozdrav kolege... Zovem se Frano Knezović iz jednog lipog mista u dalmatinskoj zagori.. ;) Bio sam na Jadroplovu na jednom dijelu asistenture, te za drugi dio upravo tražim. U početku mi se činilo dok sam tražio da nemamo baÅ¡ puno izbora, al evo već je proÅ¡lo 6 mjeseci od mog iskrcaja s jadroplova, te se pojavilo viÅ¡e prilika za ponovni ukrcaj. Tankerska plovidba ZADAR mi je nekoliko puta nudila posao, ali naravno, tu je njihov ugovor o vjernosti, koji mi ne odgovara... Jadroplov, stvarno svaka im čast, oni cijene one koji su zavrÅ¡ili viÅ¡u pomorsku te za njih uvijek ima mista i to u kratkom roku, posebno za strojare, te naravno imam priliku opet kod njih ići.
CMA CGM također primaju asistente/kadete sa zavrÅ¡enim fakultetom i to u kratkom roku, imate pisati Marlins test kod njih, te poslije imate za pisati test koji možete kod kuće online pisati... plaće su 650€ za cadete i sami placate doprinose, te plaća za 4th eng je 3200€.

Javio sam se također agenciji u Zadru koji krcaju na Thome-a, i danas sam dobio email da piÅ¡em njihov online test.
Također imam ponudu od Zorovića, traže eng.cadete na Scorpia, te moram rijeÅ¡iti Basic oil and chemical brevet.

Završio sam preddiplomski studij pomorskog fakulteta u Splitu, te bi ove godine triba završiti i diplomski studij.

Lip vam pozdrav i sritno!

Dobro dosa Frano, bas si se posteno predstavija!! :-) Ako imas para napravi te brevete i vataj tanker, ka sta i sam znas buducnost nam nije na bulkovima, a kasnije se pribaciti bas i nije lako!! Tako da dobro razmisli...! Visa ili visoka je danas definitivno velika prednost, mada nije lose i kakvu vezu imati :-) , ali ko nema lakse je sa skolon!! Sritno!!

Dobra vecer

Moram reci da si se napisao svaka cast. Takoder moram reci da si sas vojim postom i dao vitar u leda nekima koji takoder traze svoje mjesto pod suncem kao kadeti.

Jos jednom sve najbolje i welcome

Status
Not open for further replies.
Back