Posada offshore

neptun340

ÄŒlan posade
I am updating my records on all my contacts and connections. We are working with a client at present that requires crew for their E-Class Barge, K-Class Barge and AHTS vessels in Europe and the Middle East. They require DP Masters, Masters, DP Chief Mates, Chief Mates, DP 2nd Mates, 2nd Mates, DP Chief Engineers, Chief Engineers, DP 2nd Engineer, 3rd Engineers, Crane Operators, Marine Electricians, AB’s, Bosun’s and Able Seamen.

I would appreciate it if you would take the time to answer the following questions:

Your current position?
Current location?
Ideal position and location?
Expected day rate/ salary?

If you would be interested in one of the above positions please supply your CV, certificates and additional information required above. Also, if you know of a friend or colleague that would be

Kind regards,

I sto cemo sad s tim? :D

Nema informacije o kojoj agenciji je rijec ni kontakt email-a...

Po oglasu mi se cini da rade za GMS UAE.

Last edited:
Sean Elliott
Recruitment Consultant
M +44 77 1100 5872
T +44 20 3411 9765
Xellient | Home

To je ovaj lik, nemaju bas neke firme, ali da se nac ako netko zeli probati...

pozdrav svima,naime zanima me ima li kompanija u offshoreu koje nude bolje uvijete za rank noštruma od npr MSC-a ako je na talijanskom ugovoru,i koje bi to bile,posto velika vecina njih zaposljava lokalce.Nostromo na MSC-a trenutno ima nekih 4600 eura.

Pozdrav

Pozdrav

pozdrav svima,naime zanima me ima li kompanija u offshoreu koje nude bolje uvijete za rank noštruma od npr MSC-a ako je na talijanskom ugovoru,i koje bi to bile,posto velika vecina njih zaposljava lokalce.Nostromo na MSC-a trenutno ima nekih 4600 eura.

Posao na msc-u nema nikakve veze sa offshore poslom pa ti savjetujem da tamo ostanes gdje jesi. msc.
Tako lagane novce neces uzeti na offshoru sigurno

Ja sam upoznao nostroma na Bourbonu koji radi na DSV brodu mislim da je covik imao ugovor 6-6 tjedana i placu oko 6000$. Takoder na NCL-u nostromo nas ima oko 6K$ misecno ali ugovor 6 miseci. Ako ides za deck formana (nostromo) na drilling unite onda su tu place duplo ako ne i vece od tih koje sam naveo a ugovori 4-4 tjedna.

Ja sam upoznao nostroma na Bourbonu koji radi na DSV brodu mislim da je covik imao ugovor 6-6 tjedana i placu oko 6000$. Takoder na NCL-u nostromo nas ima oko 6K$ misecno ali ugovor 6 miseci. Ako ides za deck formana (nostromo) na drilling unite onda su tu place duplo ako ne i vece od tih koje sam naveo a ugovori 4-4 tjedna.

hvala ti dalmos

OSM u Splitu traži timunjere i noštrome za neke njihove offshore kompanije. Zvrcnite ih na telefon. ;)

©

Na drillu 11K permanent. 4-4 sedmice.

Na drillu 11K permanent. 4-4 sedmice.

Misas deck pushera i nostroma,to nije ista stvar.
Nostromo je zaduzen za radove na kuverti i sef je piturima a negdi se i zove painter foreman,tako Picard mozes aplicirat i za to na drillingu,i takoder je sef ABima i ovisi od firme do firme brine se za safety poput vatrogasnih aparata,puni boce od bretahing aparata i slicno,i nema dodira sa dizalicama i sa nicim vezano za tu starnu posla.Eventualno negdi takoder moze bit zaduzen za helihopter odnosno kao HLO.
Deck pusher ili deck foreman ili roustabout pusher ili lead crane operator,on je zaduzen za sve ostalo na kuverti.
Na dosta firma nema Nostroma vec piture i ABove vodi Marine section leader ili chief palube koji radi nocu i prije nego zavrsi da im posa.
Sta se tice Bourbona ista ti je stvar,a za nostroma mozes upast jedino ako brod nije u Africi jer su tu lokalni nostromi,a deck foreman je zaduzen za subsea poslove i radove na kuverti sa dizalicom tj.dizalicarem.
Nase nostrome sam vida na accomodation barzama od Willhemsena u Africi pa provaj i tu.

Picard,nemoj aplicirat nigdi za deck pushera jer ti je to gubljenje vrimena i samo ces se razocarat ako te ne zovu a nece,vec bas trazi za nostroma ili paint foremana,lova nije 11 K misecno permanent ali je 6-8K permanent ovisi o firmi.

Last edited:
...

...

Jeli to istina da nostromo na msc ima 4600e?
Ako je to je super jer je u klasi sekonda na vlcc brodovima.

Nostromo je zaduzen za radove na kuverti i sef je piturima a negdi se i zove painter foreman,tako Picard mozes aplicirat i za to na drillingu,i takoder je sef ABima i ovisi od firme do firme brine se za safety poput vatrogasnih aparata,puni boce od bretahing aparata i slicno,i nema dodira sa dizalicama i sa nicim vezano za tu starnu posla.Eventualno negdi takoder moze bit zaduzen za helihopter odnosno kao HLO.
Deck pusher ili deck foreman ili roustabout pusher ili lead crane operator,on je zaduzen za sve ostalo na kuverti.
Na dosta firma nema Nostroma vec piture i ABove vodi Marine section leader ili chief palube koji radi nocu i prije nego zavrsi da im posa

Potpis. . :uzdravlje

Ali kad sve ovo procitam i shvatim da je taj offshore prominio posao pomorca u potpunosti dode mi da se izrazim kao i slika ispod.

Attachments

• Mamic o offshoru.jpg
    Mamic o offshoru.jpg
    56.7 KB · Views: 0
Last edited:
Na dosta firma nema Nostroma vec piture i ABove vodi Marine section leader ili chief palube koji radi nocu i prije nego zavrsi da im posa.
Sta se tice Bourbona ista ti je stvar,a za nostroma mozes upast jedino ako brod nije u Africi jer su tu lokalni nostromi,a deck foreman je zaduzen za subsea poslove i radove na kuverti sa dizalicom tj.dizalicarem.
Nase nostrome sam vida na accomodation barzama od Willhemsena u Africi pa provaj i tu.

Picard,nemoj aplicirat nigdi za deck pushera jer ti je to gubljenje vrimena i samo ces se razocarat ako te ne zovu a nece,vec bas trazi za nostroma ili paint foremana,lova nije 11 K misecno permanent ali je 6-8K permanent ovisi o firmi.

Placa je koju san napisa.Posal je sve u vezi safetyja, pozarni aparati, lajboti,manige, odrzavanje pozarnog voda i deluge systema, kompletna survival oprema, ukrcaj svih bulkova, drill vode pa cak i goriva. "Cement job" asistiranje kad je po danu jer je cif po noci. Sve oko helikoptera i pripreme uzbuna takodjer. Papirologija mu je prestrasna da se nekad ne makne po cili dan iz ureda.
Deck puser je za dizalice, dizalicare i roustyje i organizaciju tereta po kuverti.
Tako je kod mene, ne znan za druge brodove i firme.
Pozz.

Placa je koju san napisa.Posal je sve u vezi safetyja, pozarni aparati, lajboti,manige, odrzavanje pozarnog voda i deluge systema, kompletna survival oprema, ukrcaj svih bulkova, drill vode pa cak i goriva. "Cement job" asistiranje kad je po danu jer je cif po noci. Sve oko helikoptera i pripreme uzbuna takodjer. Papirologija mu je prestrasna da se nekad ne makne po cili dan iz ureda.
Deck puser je za dizalice, dizalicare i roustyje i organizaciju tereta po kuverti.
Tako je kod mene, ne znan za druge brodove i firme.
Pozz.

Na kojoj je to firmi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back