Pitanje

mklaren

New member
Pozdrav,
dakle, zanima me kolike su ??anse za zaposlenjem putem popunjavanja aplikacija, odnosno da li te kompanija uopće uzme u obzir iako te nisu vidili (osim na slici koju zalipi?? na aplikaciju), i iako te nisu telefonski čuli....neznam jel pitanje glupo ali već misecima ??aljem te aplikacije, pa me sad zanima kolike su realno ??anse da te uopće uzmu u obzir.

Pozdrav,
dakle, zanima me kolike su ??anse za zaposlenjem putem popunjavanja aplikacija, odnosno da li te kompanija uopće uzme u obzir iako te nisu vidili (osim na slici koju zalipi?? na aplikaciju), i iako te nisu telefonski čuli....neznam jel pitanje glupo ali već misecima ??aljem te aplikacije, pa me sad zanima kolike su realno ??anse da te uopće uzmu u obzir.

??anse su ti 50-50 ili oce ili nece :D
to je osnovno a sad ako zelis bit napredan mos lipo ic kucat na vrata i zivkat od agencije do agencije dok ne nadjes nesto konkretno... ja osobno san se ukrca preko mailanja aplikacija virujen kao i vecina ostalih :uzdravlje
ali iskreno dok bude?? vaga jel ti se isplati ili ne posal ces tesko nac...

Pozdrav,

Bez brige , ako im treba kadra to jest ono za ??to ti aplicira?? , zvat će. Ima?? li profil i sve na Maritime connectoru? Ako nema?? , napravi jer ta stranica je dokaz (vlastiti i drugi primjeri) , da poziv sti?že ako se nekog treba.

Ne va?žen ja ni??ta, nego sam samo pitala jer mi se čini čak da će to upaliti prije nego zivkanje agencija. ??ta se tiče maritime connectora, tamo sam do??la do nekog zastoja, napravim pola profila i kad triba sačuvati podatke o dokumentima uvik mi otvori da je to nepostojeća stranica....tako da to nije dovr??eno, stvarno ne znam ??ta napraviti.

??ta se tiče maritime connectora, tamo sam do??la do nekog zastoja, napravim pola profila i kad triba sačuvati podatke o dokumentima uvik mi otvori da je to nepostojeća stranica....tako da to nije dovr??eno, stvarno ne znam ??ta napraviti.

Obrati im se mailom i reportiraj problem :uzdravlje

Back