I ivanri New member Dec 1, 2015 #1 Dobar dan kolege pomorci, da li je slucajno netko imao iskustva sa polaganjem testa za obnonu glavnog breveta. Zanima me da li su pitanja manje vise slicna kao ogledni primjeri koji se mogu skinuti s stranica Ministarstva? Puno pozdrava i mirno more! Last edited: Dec 1, 2015
Dobar dan kolege pomorci, da li je slucajno netko imao iskustva sa polaganjem testa za obnonu glavnog breveta. Zanima me da li su pitanja manje vise slicna kao ogledni primjeri koji se mogu skinuti s stranica Ministarstva? Puno pozdrava i mirno more!
I ivan.k New member Nov 11, 2016 #3 Ima li koja dobra dusa odgovore na pitanja za obnovu Ch mate unlimited breveta?
franehr New member Nov 17, 2016 #4 Pozz, da ne otvaram novi thread... zanima me obnova advanced oil-a , navodno cijeli tecaj treba placat..
Pozz, da ne otvaram novi thread... zanima me obnova advanced oil-a , navodno cijeli tecaj treba placat..
Escobar New member Nov 17, 2016 #5 franehr said: Pozz, da ne otvaram novi thread... zanima me obnova advanced oil-a , navodno cijeli tecaj treba placat.. Click to expand... ne treba, samo godinu navigacije u zadnjih 5 godina. ja obnovio prije par dana
franehr said: Pozz, da ne otvaram novi thread... zanima me obnova advanced oil-a , navodno cijeli tecaj treba placat.. Click to expand... ne treba, samo godinu navigacije u zadnjih 5 godina. ja obnovio prije par dana
mare-ri New member Nov 17, 2016 #6 Escobar said: ne treba, samo godinu navigacije u zadnjih 5 godina. ja obnovio prije par dana Click to expand... 3 mjeseca navigacije u zadnjih 5 god je potrebno za obnovu. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Escobar said: ne treba, samo godinu navigacije u zadnjih 5 godina. ja obnovio prije par dana Click to expand... 3 mjeseca navigacije u zadnjih 5 god je potrebno za obnovu. Sent from my SM-G920F using Tapatalk