casper Port Captain Jan 6, 2010 #1 Postovani, Nisam htio stavljati pod ''Nezaboravni Brodolomi'' Jer radi se o gore navedenoj knjizi, ja sam trenutno u postupku skeniranja cijele knjige, pa kako koju tragediju iz te knjige skeniram, tako cu je postati tu, da imate cjelu knjigu.
Postovani, Nisam htio stavljati pod ''Nezaboravni Brodolomi'' Jer radi se o gore navedenoj knjizi, ja sam trenutno u postupku skeniranja cijele knjige, pa kako koju tragediju iz te knjige skeniram, tako cu je postati tu, da imate cjelu knjigu.
casper Port Captain Jan 6, 2010 #5 fred perry77 said: svaka cast Click to expand... A e, sad ce svi krenuti skidati, i onda ce se naci opet neki papak koji ce reci da sto smo mi i tko smo to mi.
fred perry77 said: svaka cast Click to expand... A e, sad ce svi krenuti skidati, i onda ce se naci opet neki papak koji ce reci da sto smo mi i tko smo to mi.
casper Port Captain Jan 6, 2010 #13 To be continued...... Veceras ili sutra Jbga, zabolile me ruke okricati stranice, nemam vise pljuvacke
To be continued...... Veceras ili sutra Jbga, zabolile me ruke okricati stranice, nemam vise pljuvacke