Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Hvala na savjetu otprilike i ja tako razmisljam, ali i sam si reka do NCL se tesko dolazi a na Crystalu se otvori misto svaku prestupnu godinu i ako mi se ukaze sansa odoh ja tamo bez razmisljanja.
Placa za sekonda makine na Celebrityu 9400$ bez chief license (moj slucaj, iako cu je imat za 5 miseci) a 9700$ bez. Je da je dolar u qurcu ali treba bi dobro past da bi dosa na placu s princessa.
jos jednom hvala na savjetu, i zalosno da na NCLu nema vise mista za nas hrvate :udriglavom

@ Beki

prika znas NCL nije ko sta je prije bija a jos je uvik dobar. Mi koji smo ode duze imamo senioriti od par iljada dolara sta je jako dobro i zato se firma ne napusta,. isto takoakoti dadu otkaz imamo pravo na nekoliko placa otpremnine i jos dosta pogodnosti. Meni je isto zao sta NCL vise ne prima nase ali takav je zivot dok nekom ne smrkne drugom ne svane

Lip pozdrav i budi uporan jer je i mene na Crystala zvalo prije 2-3 godine ali sam ih odbija a znam pouzdano da ti Disney trazi ljude i placa je dobra a ugovor 1-1.
Eto toliko i sritno sta god odlucia a za kraj mi reci na kojem si brodu od Princessa?

Trenutno na Star Princessu , odlican brod samo previse talijana u makini za moj ukus;) Bugar i ja gvardijani sami protiv cilog engine departmenta cak su i fiteri dobrim dilom talijani. Eto pozdrav , nadam se da cu ti se pridruzit jednog dana na NCL ;). By the way NCLovi Sun i mislim Gem su stalno bili s nama na Aljasci ovu sezonu.(Ketchikan,Skagway ,Victoria)

Znam da smo bili s vama jer sam ja na njima bio u Aljasci cak sam se i ukrcao tamo u Ketchikanu.
Pozdrav i do pisanja

Opaaa

Opaaa

Evo javio ??jor Celano da me u ponedjeljak čeka drugi intervju za Celebrity, ovaj put će sa mnom razgovarati kapetan Kucharski (nije admiral, ali eto-zadovoljit će i on).
Veseli se pomorac kad se ne??to događa, a pogotovo kad je račun na banci tanak. Nastavak sapunice sljedi uskoro...

@ Beki, Dalmos

Evo obecao sam se javiti nakon ukrcaja, ali do sada nije bilo ni vremena ni volje, inace za podsjetnik trenutno sam na Solsticu kao 2nd Eng. sa chief licencom. Sto reci za firmu: kroz tri godine izlaze jos tri ista broda ukljucujuci eclipse (mislim travanj 2010), grci pomalo kupe prnje pogotovo makinisti nije im vise dosta para a oni koji ne zele jos ici koriste da ostanu duze na brodu da zarade valjda vise a mozda da ih ni doma zena ne pegla...
Ugovor je nacelno 4-2 ali ne radi ga office vec staff chief na brodu u suradnji s kapom tako da je sve kako se dogovorite recimo u mom slucaju 3-2.
Lova je uredna i ima je dosta pa makar i losim exchange ratom dolara.
E sad posao, stvarno je za nevjerovati koliko likovi rade a pritom mislim na grke makiniste elektricare, hodaju okolo krvavih ociju dan noc i stvarno mislim da je to najvise moguce igdje jer mi nije prva firma i bio sam i na karampana od teretnih do putnickih ali ovo nisam jos vidio, istina nije bas da mora biti tako ima dosta tu stvari koje su se potrefile ali u svakom slucaju 12 ura dnevno ti ne gine.
Smjestaj na brodu za moju poziciju vrhunski, i sve ostale privilegije su ok.

toliko za sada
pozdrav

ej reidar.aj reci koja je situacija s asistentima?jeli ih ima , sto rade , koliko rade jeli se ocekuje neko extra predznanje.....
hvala

palube ima dosta ko u prici, nama u makini su assistenti trenutno ukrajinac, panama i argentina, vjerovatno bi mogli i nasi samo treba se raspitati

Evo javio ??jor Celano da me u ponedjeljak čeka drugi intervju za Celebrity, ovaj put će sa mnom razgovarati kapetan Kucharski (nije admiral, ali eto-zadovoljit će i on).
Veseli se pomorac kad se ne??to događa, a pogotovo kad je račun na banci tanak. Nastavak sapunice sljedi uskoro...

Izgleda da letim 29. na Mein Schiff preko Celebrity-a.Biv??i Celebrity Galaxy,pa ga Tui kupia i u??minkao malo.Sve u svemu-:uzdravlje

Pozdrav ljudi!

Novi sam ovdje pa da vas sve prvo pozdravim..
Asistent struje vec 3 ugovora, nema mjesta za avancamenat pa mi govore da se strpim.. Citam temu od pocetka pa me interesa, kakva je situacija Struji odi, i primaju li?
Unaprijed hvala!

2/O Putnicki brodovi

2/O Putnicki brodovi

Pozdrav kolege...

Jel moze netko ko naviga na kruzerima reci kako je tamo,kako upast tamo,koliki su ugovori i placa...
Thnks

@ Klapas i Leut

Dobro dosli decki

@ Klapas

Mista imas na cruiserima ako si s iskustvom pogotovo na Princess cruise lineu.

@ Leut

SDva tvoja pitanja imaju po stotine puta odgovorena na forumu pa procitaj pomalo i sve ces saznati a i vise od onoga sta te interesira. Nebi se sad htio ponavljati po stoti put. :)

...evo samo da se i ja javim....otvorililo se misto na ovom brodu za sekonda (ovdi sam vec 3 miseca, i prije ovoga sam imao jedan ugovor na firmi)...imam sve papire i javio se ja staffu da me mozda avancaju...i reka on da bi ti bilo dobro, da on nema nista protiv...i tako je on prica sa kapetanom i oni poslali sve to u office u miami, pa sta oni odluce...a oni sutra salju na tu poziciju sekonda iz USA koji je zavrsio fakultet povijesti (ima neki pomorski tecaj od tri tjedna)....bio je na ovom brodu prije 2 godine i to 3 mjeseca ne kao kadet nego kao OBSERVER, dakle promatraca...nije nista radio, samo je gledao....dakle drkao k...... TKO JE OVDJE LUD....

Back