Asistenti Struje ,Stroja ,Cadeti........

Da, bilo bi dobro da malo na youtube pogledas ove novije Marlins testove. Kupovat ih mozes koliko god zelis dok placas, tako da nije problem ako ne zadovoljis. Rijesi, isprintaj, skeniraj i posalji. Nije problem, i tako je tamo naveden neki kod gdje kompanija moze provjeriti gdje si rjesavao i da li je sve Ok.

Moze li ko pomoci? Triba mi 3 do 7 dana kratke plovidbe na brodu s strojem jacim od 750kw... spreman san i platiti uslugu...

Poslano s SM-G935F

Pozdrav pomorci,

nadam se da mi možete pomoći sa nekim informacijama. Pozicija reefermana na CMA-CGM brodovima. Å to se najviÅ¡e traži za znati? Preporučate li osim tečaja neki manual ili literaturu za pročitati kao pripremu za bolje shvaćanbje posla?

Hvala

I tako ja kupim i rjesim danas marlins, isprintam kad na dnu papira pise ovo:

This test was not taken at a Marlins Approved Test Centre, meaning it was not carried out under inspected exam conditions. This certificate will not be accepted by flag state authorities as proof of language proficiency.

I sta sad?? Kako ovo utjece, ocu li morat se uputit u split u globtika ili ssm ili sta ja znam

I tako ja kupim i rjesim danas marlins, isprintam kad na dnu papira pise ovo:

This test was not taken at a Marlins Approved Test Centre, meaning it was not carried out under inspected exam conditions. This certificate will not be accepted by flag state authorities as proof of language proficiency.

I sta sad?? Kako ovo utjece, ocu li morat se uputit u split u globtika ili ssm ili sta ja znam

Normalno da ce ti to pisat kad si sidija doma i rjesava.U approved centru nema mobitela,neta ni nikakve pomoci nego snadji se druze.Jesi puno platija?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma razumijem ja zasto to kompanija ne bi eventualno priznala, sve 5 al ne kontam koji kurac uopce onda i postoji ta opcija. U kojim bi to onda slucajevima bilo dopusteno sam platit i doma uradit test? Pitat cu kompaniju pa cemo vidit sto ce reci. Nisu mi napisali da moram u approved centar i onda posto bi trebao iz dubrovnika u split samo zbog toga, normalno da sam htio to rijesit online. 18,75 dolara kosta online.

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk

Last edited:
Ma razumijem ja zasto to kompanija ne bi eventualno priznala, sve 5 al ne kontam koji kurac uopce onda i postoji ta opcija. U kojim bi to onda slucajevima bilo dopusteno sam platit i doma uradit test? Pitat cu kompaniju pa cemo vidit sto ce reci. Nisu mi napisali da moram u approved centar i onda posto bi trebao iz dubrovnika u split samo zbog toga, normalno da sam htio to rijesit online. 18,75 dolara kosta online.

Dosta ljudi prije glavnog testa voli provjezbat zadnju verziju.Zato ti ima on line.Cijena je ok,a u approved 350-400kn.Ja sam ga 2 puta radio i oba puta mi je firma placala.
Savjet budes li mora radit approved.Blize ti je otic do Kotora nego do Splita,a vjerojatno i jeftinije.[emoji482]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Carnival ti priznaje,na koju firmu ides?

Nešto me zanima.
Otkad sam počeo uooće razmiÅ¡ljati o ovom poslu, nekako su me viÅ¡e privlačili putnički brodovi, a koliko sam uspio pročitati, obaviti asistenturu na kruzeru i nije neka sreća jer se kasnije teÅ¡ko prebaciti na cargo/LNG brodove?

Ima li istine u tome? Znam da uglavnom ekipa obavi asistenturi bilo gdje, uglavnom na bulku/kontejneru, ali Å¡to je sa ovima Å¡to to obavi na kruzeru, u kakvoj su oni poziciji kasnije i traže li uopće putnički brodove asistente ili to pripadne filipincama, a naÅ¡i tek dođu sa nekim iskustvom?

Last edited:
Ako nemaÅ¡ većeg iskustva u struci, ko će te zaposlit ka samostalnog struju na bulku/kontejneru i bi li se uopće usudija samostalno radit taj posal?

Nisi me dobro skužio.

Zanima me razlika između asistenture na kruzeru i kargo brodu. Jer koliko sam uspio pričitati, i nije neka sreća obaviti asistenturu na kruzeru i onda se prebaciti na recimo bulk, jer se baÅ¡ i ne nauči posa.

Ekipa otvorila se sansa za biti reeferman na CMA CGM. Malo sam surfao okolo. Nisam naisao na nista konkretno. Kakav je to posao? Ima li neki reeferman ovdj?. Posto tek krecem na brod status mi je reeferman/vjezbenik ETO i €2400 na ugovor od 4mj. To je za asistenta neobicno puno. Zanimaju me koje su cake.

Back