accomodation barge

Jopet ja.
Hvala na Meladinom broju.Glede Melada i Stiva i njihovog nacina rada je vise take it or live it.Barem ces znati kolka je u stvari placa.Bolje nego poc na brod za 2/o ili Ch.off sa brdom navigacije iza sebe samim tim i vrsta brodova i skontas da imas manju placu od Njemca ili Engleza koji su upravo postali terci i /ili secondi,koji se posle jos malo navigacije pocnu ku..it.Nego da vas ne davim vise.Mirno more i lagane misije.

@sea_st,uvjeti su 2 miseca na brodu,dva doma,za kapa 9000Eura,consolidated.Znaci to je ta razina ka i Stiv,e sad mi je jasnije sve,a i ne moze tako neko ponudit takav posal nekome koji za to nije,nece on da mi kaze,mozda o srama,bice mu ovaj pita sigurno nesto i na ruke,ono ispod stola

Eto zalosno je da Stiv i njemu slicni jos uvik egzistiraju,ali oni ce uvik imat svoju klijentelu ka sta je ovaj moj...pa koliko se mi borili ili bunili protiv toga!!!!!!!

ABC Maritime imate na internetu njihovu stranicu pa ko hoce moze poslati unsolicited aplikaciju. Prednost imaju oni koji govore bar malo francuski (masteri) radi toga sto vecinu posla imaju u francuskom govornom podrucju afrike. Kadrovik im je neki kap. Gehrig. Imaju accommodation barze, par utility boata, par crew boata i navodno im izlazi nesto novih brodova i barzi ove i iduce godine. Kolega koji je sa mnom bio u Nigeriji sad radi kod njih i kaze da mu je super. Navodno i neki nas kapetan radi kao ISM lik gore u svici.

Malo kasno sam se uključia u ovu raspravu o bar?žama,jer sam na Bruneima u hotelu,i tek sam sad vidio da imaju wifi.
Ja sam bio C/e na bar?žama acomodation bar?žama 3g.Te su bar?že imale kapaciter od 150 ljudi,a po potrebi i vi??e.Nisu imale svoj pogon,nego je radio anchor handling,tako da je moje bilo da upravljam vinčevima.kojih je bilo 8 u svakom kutu po 2.Posadeje bilo oko 15,svi ostali su bili conttactors,tj oni koji rade na platformama i odr?žavaju ih.Ako taj momak nezna engleski lo??e če proći kao CE jer ti svaki čas netko dolazi i vezi nečega,i stalno ne??to zahtijevaju.Mora?? imati dobre ?živce ,i znati dobro posao,inače mo?že?? nahebati.

Eto to je to u vezi bar?ža.
Kad je rijeć o čevapima u Singapuru evo i ja sam grilao prije par dana sa prijateljima Singapurcima,iz wine bara Wine boss.Preporučavam taj bar yer je vino jeftino za singapurske prilike a ljudi su friendly.
Evo kako je toizgledalo.

Evo da javim situaciju,ovaj moj prika nije isa na tu bargu,zajeba ga je ovaj Melada,u biti nije ga zajeba,ali ga sve zateze,sutra ces,preksutra,a porez ne ceka,triba odradit 183,eto tako da se zna,pozdrav svima

Evo jos malo o bargama...Ima li ko ode na forumu da je na bargama tako do 150 ljudi,sa vlastitm pogonom ???Mislim oficir kuverte???/Kako to tamo izgleda,mislim posal????Jel ima tri oficira,sekondo,treci,chief????Ima li DP????Puno papira????Kako se radi i tako malo o poslu?????

ja priman barzu bez pogona u skveru,pocecu radit u prvi misec tako da ne znan puno,ali imas barbu i prvoga,kapa i prvoga,cifa struju i prvoga,safety officera,i ostalo par lokalaca,manje vise,koliko san cuja,radis i ne radis,tj,12-12,ali vazno da si budan

Accommodation/Work Barges

Accommodation/Work Barges

Da li netko mo?že malo vi??e reć o poslu nautičara ( treći, drugi palube ) na tim bar?žama, koji su uobicajeni poslovi, kako se radi-da li je gvardija, imali kakve navigacije i bilo kakvog posla slicnog kao na klasičnom brodu i općenito o uvjetima?

ma neka ide sta mu se moze dogodit.U najgorem slucaju ce doc tamo dobit nogu i onda je opet doma.A od tu je i krenija.Tako da uopce ne vidim sta moze izgubit.Meni kad bi ponudili posal mehanicara na space shuttlu,a da je lova ispravna prihvatija bi ga mada sam SS vidija samo na slici. Sta mogu izgubit.Treba ic naprid,a ne cupkat u mistu i stagnirat.

A ne?? ti komplikacija na spejs ??atlu-tro??i kisik i vodik, a to je voda jebote,oko rubineta svi ne??to znamo...

evo ovako,bija na barzi oko godinu ka kapo,posal banja,malo papiroze,doduse nisu bili vincevi u upotrebi,uglavnom posal za penziju i sta je Marenos reka,zivci ka konopi jer toliku kolicinu gluposti na normalni brod ne more te se pitat u 3 lifetime-a,ako ne zna engleski,propuh,svi papiri preko pc-a,znaci bez to dvoje more plakat,ovi su imali docmap i amos programe odrzavanja,ali ako zna francuski,sve to anulira i prosa bi,ne znan za ti abc mar,ali ovako je na wilhelmsena i gesmara

ima li trecih palube tamo i sta rade jel standard ako treci na brodovima ili nesto drugo, i kakva mu je placa ? bio bih zahvalan na odgovoru ako znate nesto

evo da vam napisem par rijeci….

firma je GDI-Gulf Drilling International…

imaju dvije accomodation barge,zadnja u nizu je u biti Jack-up Liftboat,koja je pod ugovorom kao accomodation za Maersk.
Sto se tice posla: paluba ima Mastera,℅ i 2nd Matea…plus crane op,i A/B i OS koji su zaduzeni za heliops,cargo/people transfer,i ostale pizdarije sta ih snade.uglavnom nista strasno :)

makina… C/E, 2/E, 3/E, plus dva motormana ,i ETO…
sto se tice posla… nova je barza pa je ladovina :)

place: po dogovoru uglavnom,ali nisu bas uvjerljive..barem ne za ove ispod MAstera/CE/ETO...

Back