Pozdrav ekipa!
Nova sam, i bas citkam po forumu, malo je zbunjujuce ovako na prvu ali trudim se i zapisujem info na papirice da mi nesto ne promakne
Dakle, ja bi isla na brod, imam skoro zavrsen faks ( smjer famozni turizam
i zanima me osim ovih agencija koje ukrcavaju na kruzere ima li jos koji nacin za se prijavit. Imam neko iskustvo za rad na recepciji a spremna sam i ko konobar odletit jer imam tu najvise iskustva ( s obzirom da je to posao kojim sam si financirala studij).
Zanima me drugi nacin dolaska na brod, mozda cak i preko nasih agencija ali onda ne znam koja je razlika u novcima, nije mi prvenstveno do novaca ali opet ne bi za malo love isla na takvo putovanje, nije to mala stvar i zelim se dobro informirat.
Ako imate bilo kakav savjet, makar i link, molila bi da mi napisete.
Zao mi je ako vec postoji slicna tema ali opsezan je forum a ja pomalo brzopleta pa mozda i nisam gledala di je trebalo.
Hvala puno!
Pozdrav!
Nova sam, i bas citkam po forumu, malo je zbunjujuce ovako na prvu ali trudim se i zapisujem info na papirice da mi nesto ne promakne
Dakle, ja bi isla na brod, imam skoro zavrsen faks ( smjer famozni turizam
Zanima me drugi nacin dolaska na brod, mozda cak i preko nasih agencija ali onda ne znam koja je razlika u novcima, nije mi prvenstveno do novaca ali opet ne bi za malo love isla na takvo putovanje, nije to mala stvar i zelim se dobro informirat.
Ako imate bilo kakav savjet, makar i link, molila bi da mi napisete.
Zao mi je ako vec postoji slicna tema ali opsezan je forum a ja pomalo brzopleta pa mozda i nisam gledala di je trebalo.
Hvala puno!
Pozdrav!