Tisucu pitanja

Sole

New member
Pozdrav ekipa!

Nova sam, i bas citkam po forumu, malo je zbunjujuce ovako na prvu ali trudim se i zapisujem info na papirice da mi nesto ne promakne :)

Dakle, ja bi isla na brod, imam skoro zavrsen faks ( smjer famozni turizam :) i zanima me osim ovih agencija koje ukrcavaju na kruzere ima li jos koji nacin za se prijavit. Imam neko iskustvo za rad na recepciji a spremna sam i ko konobar odletit jer imam tu najvise iskustva ( s obzirom da je to posao kojim sam si financirala studij).

Zanima me drugi nacin dolaska na brod, mozda cak i preko nasih agencija ali onda ne znam koja je razlika u novcima, nije mi prvenstveno do novaca ali opet ne bi za malo love isla na takvo putovanje, nije to mala stvar i zelim se dobro informirat.

Ako imate bilo kakav savjet, makar i link, molila bi da mi napisete.

Zao mi je ako vec postoji slicna tema ali opsezan je forum a ja pomalo brzopleta pa mozda i nisam gledala di je trebalo.

Hvala puno!

Pozdrav!

Osobno, mislin da ti je najbolje, za osobu tvoje situacije, ubacit se negdi ko stjuardesa na jahtu...kruzeri su bezveze od novaca do zivota za bijelo osoblje, znaci d2, matrikula , i trazi , sad ce uskoro startat sezona i po mediteranu tako da tu bi mozda mogla nac nesto, radi se dosta ali i novci su nelosi( s obzirom da nemas skolu, nezavrsen faks je nezavrsen :) ).

Hvala puno MarkT! Ipak stvar je sto sam ja spremna cekat dok treba jer sad imam taj ispit i zavrsni u lipnju i sto se mene tice mogu i dogodine ic. Raspitujem se i kopam kontakte.. Jer sve agencije koje sam kontaktirala su nekako ,,pusti me stat,,. Valjda jer ima puno ljudi. Kako ne mogu od njih dobit info za druge pozicije pa pitam ovdje... A jahte... Znam za jednu firmu koja 20 dana prije puta se javi da dodjes na razgovor... A nije mi odgovaralo tada jer nisam imala pojma da ce me uopce zvat kamoli tako kratko vremena dati.. Sad bi bila spremnija.. Ima li za jahte koja agencija kao i za kruzere ili si u vlastitom aranzmanu?

Hvala!!

Nisam ja na jahtama, bas mi je prijateljica isla na jednu, obicno nema agencija, vise je to nekako priko nekih foruma i poznanstava, nikakve velike veze ali je bila u toku, ja san joj da isto par adresa i eto upalilo je...koliko san vidija na njenom primjeru to je definitivno najlaksi nacin za upast na bilo koju poziciju na brodu...ovde ti isto stavi dosta puta na forum morskipas (username) pod Yahte, eto to je sta ti znam

Back