Savjet o fakultetu POMORSKE ELEKTROTEHNIČKE.........

kole

Struja
Poz

Inace sam struja na brodu.
Sada me zanima malo vise informacija o preddiplomskom studiju
POMORSKE ELEKTROTEHNIČKE I INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
Koliko je zahtjevan,tj dali su profesori flexibilni s obzirom da navigajem pa nisam u mogucnosti dolaziti na predavanja i ispite u točno zakazane datume .......?
Također me zanima dali je pametno ( ok uvjek je pametno ,ali sad kada sam vec na brodu i imam brevet struje ) upisati ovaj 3godisnji fakultet , jer koliko cujem doci ce i vrijeme kada ces se poceti i razlikovati električar s diplomom i bez nje.
Ima li tko s malo više informacija o ovoj temi?

Unaprijed zahvaljujem

, Ako imaÅ¡ volje, upiÅ¡i neÅ¡ se zajebat, ako imaÅ¡ volje moÅ¡ puno korisnih stvari naučit, ako oÅ¡ moÅ¡ sve prepisat(
osim mat al i nju se može kod određenih profesora), sve u svemu faks pizdarija ako imalo kužiÅ¡ struju, moÅ¡ kod većine profesora svojin ričima objasnit. Ako ti budu govorili u tajniÅ¡tvu da vanredni moraju imat 80% bez obzira na sve, ogluÅ¡i se na to jer sa svakim profesorom kad kreneÅ¡ i kad te upoznaju ćeÅ¡ se moć dogovorit kako god ti odgovora.Eto nadan se da san pomoga.

Poz

Inace sam struja na brodu.
Sada me zanima malo vise informacija o preddiplomskom studiju
POMORSKE ELEKTROTEHNIČKE I INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
Koliko je zahtjevan,tj dali su profesori flexibilni s obzirom da navigajem pa nisam u mogucnosti dolaziti na predavanja i ispite u točno zakazane datume .......?
Također me zanima dali je pametno ( ok uvjek je pametno ,ali sad kada sam vec na brodu i imam brevet struje ) upisati ovaj 3godisnji fakultet , jer koliko cujem doci ce i vrijeme kada ces se poceti i razlikovati električar s diplomom i bez nje.
Ima li tko s malo više informacija o ovoj temi?

Unaprijed zahvaljujem
I mene zanima ista tema.
O kojem fakultetu se radi i kako se dogovaraju ispiti?
Da li je obavezno dolaziti(na vezbe npr.) ili samo polaganje ispita?

Trazio sam na internetu i nasao u U.K. Marine Electrical Engineering Distance Learning (Online), ali me pre svega zanima za hrvatsku.

Ako neko ima nekakvih odgovora ili iskustva.....molim

naznam o kojem fakultetu govorite,ali kod nas u rijeci se može bez problema dogovoriti sa profesorima ako se upiÅ¡e vanredno,ove godine rade i nove laboratorije za elektroničare tako da će i nastava biti joÅ¡ kvalitetnija

naznam o kojem fakultetu govorite,ali kod nas u rijeci se može bez problema dogovoriti sa profesorima ako se upiÅ¡e vanredno,ove godine rade i nove laboratorije za elektroničare tako da će i nastava biti joÅ¡ kvalitetnija[/QUO

Za par dana dolazim kuci pa cu nazvati Fakultet da pitam.
Pre 2-3 godine zvao sam fakultet u Osijeku i rekli su mi da na predavanja ne moram dolaziti, ali da su vezbe obavezne
i da zbog toga ne mogu studirati na daljinu.
Jos uvek me zanima da li ima fakultet koji omogucava pomorcu da studira s obzirom na ugovore.

Hvala na informaciji.

naznam o kojem fakultetu govorite,ali kod nas u rijeci se može bez problema dogovoriti sa profesorima ako se upiÅ¡e vanredno,ove godine rade i nove laboratorije za elektroničare tako da će i nastava biti joÅ¡ kvalitetnija[/QUO

Za par dana dolazim kuci pa cu nazvati Fakultet da pitam.
Pre 2-3 godine zvao sam fakultet u Osijeku i rekli su mi da na predavanja ne moram dolaziti, ali da su vezbe obavezne
i da zbog toga ne mogu studirati na daljinu.
Jos uvek me zanima da li ima fakultet koji omogucava pomorcu da studira s obzirom na ugovore.

Hvala na informaciji.

Neznam ali kod nas u Rijeci je zavrÅ¡ilo jako puno pomoraca tako da postoji mogućnost za dogovoriti se s profesorima. Zovi i pitaj,ali opet ne vjeruj svemu Å¡ta ti nadrkane babe iz referade kažu jer one kažu jedno a profesori drugo. Odi i malo na pfri.hr pa nađi mail adrese od par profesora da ih pitaÅ¡ direktno dali je to moguće,jer ti obično u referadi kažu da se po zakonu mora biti na predavanjima određeni postotak sati,a u biti se dogovoriÅ¡ s profesorima bez problema.

Back