Raskrinkali smo varalicu

Dakle sve pise u tekstu. Napravili smo sve i nazvali i glumili idiota cak mu da vidimo kakve papire salje i uplatili 230kn i evo ga. Dakle ne nasidajte na ovo.

http://www.pomorac.net/index.php/rs...o-damira-bucica-sitnog-varalicu-pomoraca.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi svaka vam cast i kapa do poda! :uzdravlje

Nazalost puno je ocajnih ljudi koji gube svaku nadu i idealni su za popusit neku lipu pricicu pa i zrtvovat 200 kn, pa ono ako upali-upali (a nece niko propast za 200 kn).
Savjet svima (koji je milijon puta ovdi vec napisan): Niti jedan poluozbiljan agent vas nece pitat ni dinara!!!!!!

A ovakvu gamad na lomacu! :mad::mad::mad::mad::mad:

metak u čelo nasri rive ispri 3000 svita i familiji naplatit taj metak.....pa da vidiÅ¡ onda Å¡to bi se uvelo reda kod nas

Bravo i samo tako napred

Svaka cast gospodo.:uzdravlje
Ja sam sa doticnim isto pricao i kad sam cu koje gluposti nudi narucio sam te njegove glupe papire i nikad ih nisam podigao. tako da bude da i njega netko nekad zaj... :D

Svaka cast gospodo.:uzdravlje
Ja sam sa doticnim isto pricao i kad sam cu koje gluposti nudi narucio sam te njegove glupe papire i nikad ih nisam podigao. tako da bude da i njega netko nekad zaj... :D

:D

Ovo je najbolja likarija za tog prevaranta!

ljudi lako nasidnu jer žele bolji život i te male cifre im se ne čine ozbiljnim.iz osobnog san iskustva naučija da ne triba virovat ni dobrim prijateljima i nekim poznanicima a i pomorskim agencijama pa i onda kad vam kažu da idete na brod skoro pa sigurno.takav slučaj ima san proÅ¡li misec sa jednom hrvatskom kompanijom.ali samo zato jer je Å¡ibenčan dovoljno mudar nisu se potroÅ¡ile par iljada kuna opet na brevet,američku vizu, cijepivo i joÅ¡ par sitnica.dakle,ne virujte ni kad vam kažu da sigurno idete na brod dok vam to i ne jamče nekim dokumentom ili nekim drugim oblikom jamstva.

Po meni si moga zaigrat na to i pokuÅ¡at prvo dobit garantno pismo i odradit vizu, ako se radi o američkoj vizi. Sve druge stvari se odrade lakÅ¡e i brže. I kad dobijeÅ¡ vizu onda malo stat na kočnicu.
Meni su u zadnje dvi godine promakle dvi ili tri prilike zato Å¡ta nisan ima sređene papire, uključujući vizu.
I onda kad sve staviÅ¡ na papir, vidiÅ¡ da se to ne isplati, triba imat sve i ne pitat koliko koÅ¡ta. Gore spomenuta viza traži u prosjeku misec dana posla/čekanja dok se do nje ne dođe i nekad stvarno nemaÅ¡ vrimena za to odradit i posal ode u druge ruke.
Tako san ja na kraju ima skoro ukrcaj, odradija sve papire i opet pušiona :udriglavom, ali su papiri ostali. I opet su kasnije dobro došli.

Sve u svemu, u poslu smo u kojem jesmo, vrimena su gruba, troÅ¡kovi su veliki i niko te ne pita imaÅ¡ li i kako ćeÅ¡ to platit. A kad se konačno ukrcaÅ¡, onda tek navale sa svih strana.
Zato pamet u glavu i pokušat dobit najviše šta se može u svakoj zadanoj situaciji.:uzdravlje

Back