Painter na platformi

dragiša

New member
Pozdrav svima,

evo i ja da se predstavim svekolikom nazočnom puku.Pratim već du?že vrime ovaj forum i zaista imam samo riči pohvale (dizajn,teme,rubrike,transparentnost foruma).Inače,pomorac sam koji je na suhom već 5 godina te me je recesija i prinova u familiji natjerala da ponovno poku??am aktivirati svoje staro zvanje pa se sad poku??avam ponovno ubaciti u biznis i to isključivo na offshore(ne toliko zbog para koliko zbog du?žine ugovora,familija znate sami).
Uglavnom,poslao sam cca. 167 zamolbi za bilo koji rank obzirom da nemam iskustva na offshore-u na sve adrese koje su bile navedene na ovom revolucionarnom forumu te osim par automatic reply-ova nije bilo nekih pozitivnih odgovora i pomaka do neki dan kad mi se javio Cosulich koji mi je ponudio eventualni ukrcaj za paintera na platformi.
Moje pitanje Vama je:
- da li će mi to stečeno iskustvo u funkciji paintmana biti ulaznica tj. odskočna daska za offshore?

Ispričavam se na ovom lancunu od posta ali ovo je bilo 2 u 1,predstavljanje + upit:uzdravlje:uzdravlje

dobrodo??ao...:uzdravlje
odgovor na upit nemam, ali sretno sa poslom, nadam se da će ugovori bit kratki i da će?? bit zadovoljan ;)

dobro ti je reka,vrime je takvo da ne mos birat a placa je obicno solidna i ugovor kratak,usput,kad si tamo,mores i nac kakvu vezu za dalje,ipak lova ide,kakva takva pa je lakse i trazit

dobiti ces offshore experience sta je poprilicno bitno jer bez iskustva vise nitko ( osim povremeno cosulicha) ne uzima ljude,rijesiti papire(HUET i BOSIET),steci kontakte pa aplicirati dalje i/ili s vremenom napredovati tamo di jesi tako da ulaznica u offshore kakva takva je a vremena definitivo nisu za zajebanciju

ja sam novi ovdje kazes da ti se javio cosulich,sta ti je rekao kad bis trebao ic jer je meni rekao da ne primaju nista novih ljudi iako je i meni rekao da bi poceo kao pitur posto nemam iskustva u offshorueu.

ja sam novi ovdje kazes da ti se javio cosulich,sta ti je rekao kad bis trebao ic jer je meni rekao da ne primaju nista novih ljudi iako je i meni rekao da bi poceo kao pitur posto nemam iskustva u offshorueu.

ma vraga je on mene zva,zva sam ja njega.Krivo si me shvatio,meni je također ponudio istu priču kao i tebi pa sam zato napisao post da vidim da li ima smisla ostati u kontaktu s njim ili ne.A kad si se ti čuo s njim?

javi se Danielu Bembiu u Cosulicha u Trst, on ti krca na platformi piture i obične radnike, po mogućnosti osobno otići u ured

ma ja se svaki tolko cujem sa njim ali rekao mi je da za sad nema nista posla za ljude bez iskustva,a bio sam par puta kod njega.ali ja cu na brod vjerojatno odustao sam od platforme barem za sad.

Kao sta samo ime kaze,pitur.
Uglavnom si pod kapom cifa,marine section leadera,barge ili ass.bargea...ovisi di radis
Piturajes po brodu,platformi,kad su roustabouti puno zaposleni tu se ukljucuje i pranje broda.
Kad fali roustabout dolazi se pomagat i to obicno bude neki koji zna engleski bolje ili iskace malo od drugih.Takoder mos pomagat na Helidecku,bit fireman na monitoru kad dolazi helikopter.
Tako se i avancaje za roustabouta.
Nisam vidija da puno rade na visini,zatvoreni prostori jako malo.Uglavnom nista posebno zahtjevan i tezak posa a moze se avancat za roustia.
Detalji se razlikuju od platforme do platforme,ali u globalu jako slicno svugdi

To sve sta imas ti za platformu nista nece pomoc.
Tribas imat BOSIET plus HUET ili Basic offshore training i helicopter underwater escape.
Znaci moras imat ovo i lijecnicki i ic za pitura.
Imas vise na forumu ako zelis znat di mos polagat i cijene.
Kasnije kako napredujes firma te salje na jos miljun tecajeva,ali ovo ti je za pocetak.

Kakvo je radno vrijeme pitura, mislim od koliko do koliko se radi?Ima koji dan u sedmici slobodno ili se radi svaki dan?

Painter na platformi

Kakvo je radno vrijeme pitura, mislim od koliko do koliko se radi?Ima koji dan u sedmici slobodno ili se radi svaki dan?

Radis 12 sati dnevno i nema slobodnog dana u tjednu.m
Zavisi od riga do riga radi se od 0700-1900 ili mozes od 1200-2400.

Sent from my iPad using Tapatalk

Back