Mislim da je u Zagrebu bilo predavanje i ispit...
Ja sam svoj napravija u Manchesteru....tada u 12 misec 2015 nije bilo u Hrvatskoj ali se moglo ponavljat ako padnes ispit u Zagrebu u
https://www.britishcouncil.hr/ tako da eto u slucaju pada se ne mora opet putovat u misto di si polaga.
Mislim da nema sanse da taj ispitivac dode u Split,NEBOSH je desna ruka ministarstvu okolisa UK i rade u jako kontroliranim uvjetima i nece organizirat tecaj nigdi osim u prostoru koji je predviden za to i da se ima potpisan ugovor sa tim uredom ili vanjskim suradnikom u slucaju varanja ili bilo cega.Ispite donosi doslovno pola sata prije osoba iz NEBOSH ureda i otvara se isprid kandidata direktno.
Tako da ne tribas niti pokusavat to dovest u Split jer sam vidija kako to dijeluje i NEBOSH.org.uk nema sanse da dopusti tom instruktoru da ide to drzat di on zeli.Kao sta sam reka sve se to odrzava u strogim i kontroliranim uvjetima,ako se uhvati jednog da vara ispit se ponistava svima,stoperica radi u sekundu i kamera snima.Nesmis u wc prvih sat vrimena i zadnjih pola sata itd.itd...
I ispit je jako jako tezak,ja sam polozija sva tri iz prve ali iskreno nisam se nada bas,i imali smo super instruktoricu koja nas je gazila sa pitanjima ali isplatilo se jer smo dosli spremni na ispit.
Takoder imaju razlicit sistem od svega sta sam dosad vidija sta se tice odgovora,znaci moras tocno znat sta te pita jer ako krenes pisat mimo toga ode vrime i nema sanse da uspijes odgovorit na sva pitanja...znaci istaknu ti sta se trazi od tebe dali jednostavan odgovor ili dubinska analiza...i to ce vam objasnit kako funkcionira...
Koliko je ispit tezak dovoljno je vidit na njihovim stranicama prolaznost,ja sam kasno pogleda inace bi bija odusta viruj mi...ali sad mi je drago sta sam to rijesia i zbilja jedan od boljih i poucnijih i zanimljivijih tecajeva sta sam odslusa i bija.Ispocetka nista ne kuzis ni ti ni ekipa oko tebe i zbilja je tesko i meni bilo smisno sta pise da se svaki dan preporucuje ucenje od tri do pet sati vikendom i devet,pa nisam ucija cilu srednju tri ure...ali zbilja triba sisit i zagrijat stolicu i uprit...
Kako god imam ti knjige od oba tjedna ili oba predmeta i mogu ti dat da ih kopiras i malo ti kazat sta i kako jer je puno lakse.Ja nisam nista kuzija,kazem jedinstven sistem ucenja i odgovaranja...
E da,vidim da spominjes cijenu,ona jako malo varira i nema ti veze sa brojem polaznika,ona je kako je NEBOSH reka i takva je.Ti uredi partneri mogu spustit 50-100 funti ali to je lutrija...malo mi taj instruktor baca na rekla kazala
Ispit traje 10 dana,prvi tjedan jedna knjiga drugi tjedan druga knjiga i ponediljak je meni odma bija ispit iz oba i doma imas amo rec prakticni ispit s time da ga nesmis prepisat od nikoga jer imaju sistem u komjuteru da trazi usporedbu i kopiju od drugog i ako nadu ponistava ti se sve...
Bas zbog tezine i kolicine gradiva i opsirnosti odlucili su to razdvojit na dva dila,sad ne znam dali je to krenilo ali bilo je govora da se ide k tome jer je prolaznost jako mala