Koreja brodogradiliste

Dalmos

New member
Pozdrav svima

Evo dobia sam plan da idem u 2013 na novi 7 generacije drillship u Koreju.

Imali itko tamo da rece nako iz prve ruke sta se desava, iskreno se radujem promjeni. Radicu 2on 4off u Norveskoj i onda bi triba u Koreju na tu novogradnju,

Evo brodogradilista Welcome To Samsung Heavy Industries.

Super, :D
Bio 8 miseci..Bolje nego radit offshore sigurno. Ima odi par kolega pogotovo s tvoje firme koje sam srio i upozna u Koreji pa ti mogu rec vise detalja. Mislim samo da su kod vas dilili stanove izmedju dvoje i troje ljudi dok smo mi imali svaki svoj stan to je ja mislin jedina razlika! Inace bude i dosta zabava, izleta a i posla.. :))
:kafa

Pozdrav svima

Evo dobia sam plan da idem u 2013 na novi 7 generacije drillship u Koreju.

Imali itko tamo da rece nako iz prve ruke sta se desava, iskreno se radujem promjeni. Radicu 2on 4off u Norveskoj i onda bi triba u Koreju na tu novogradnju,

Evo brodogradilista Welcome To Samsung Heavy Industries.

Dobra Vecer !

Mozete li mi objasniti kakvi su to stanovi i kako se to zivi tamo te gdje se jede ?

Pozdrav

To ugl. budu stanovi u stambenim zgradam blizu skvera. Stanovi sta san ja vidija su ok ima net, masina za robu i kuzina pa ako znas kuvat mozes i spremat sve u svemu ok... Neznan koji skver te zanima. Di san ja bija tamo u blizini imas stvarno dosta mista za jest s europskon hranon tako da ne brini neces ostat gladan... Sve u svemu mislin da ces se brzo snac a ako bude dobra ekipa bit ce ti vrhunski. Zavisi di i koji skver ali uvik ima par mista za otic popit sta nakon posla, vecerat ili sta god zelis...Svakako zivot bolji nego na brodu

Da bas tako, ja mu bio preko puta jedno kratko vrijeme. Meni dovoljno za sada.
Odi u kafanu Garage na sank ili u Brazila na grill pa ces cut R'vacki ;)

Meni je receno da se nedeljom ide na Ulsan beach u Moby dick-a. Kava i balun😎

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo da pitam gdje se izlazi za vrijeme ovog Cusuka??? Skver ne radi do srijede pa gledamo negdje otici😏

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back