Filipinska radna snaga u jadranu

sumegin

New member
Otvaram ovu temu jer me zanima vaše mišljenje o tome...-Regret to inform you that the Beacon sent all the deck crew home and now will work with Philipino crew.

Otvaram ovu temu jer me zanima vaše mišljenje o tome...-Regret to inform you that the Beacon sent all the deck crew home and now will work with Philipino crew.

Ha, nista cudno.. Zasto bi tebe ili mene placali 4 kila kad mogu filipa 2 ipo...

Ne bih se bas slozio ima filipa sa dosta vecom placom nego nas pomorac,me radi ni filip vise za saku rize...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne bih se bas slozio ima filipa sa dosta vecom placom nego nas pomorac,me radi ni filip vise za saku rize...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovi decki sa filipina koji su došli rade za 30$ po danu.I svi su Roustabouti ili Floormani.Ameri drže njih samo na nižim pozicijama.

Znaci nisu u makini niti na održavanju samo paluba.

to je dok se uvale a onda slijedi akcija njihovog sindikata ....... koji je "mrvicu" jaci od tkz.SPH

to je dok se uvale a onda slijedi akcija njihovog sindikata ....... koji je "mrvicu" jaci od tkz.SPH

Tu je kriv sam Atwood jer je uzeo ljude i poslo ih kuci kad su vidili da je ovo Eu i da nas moraju platit.Maltežani su poslani kuci isto kao i naši decki.Ja sam jedan od njih na žalost.Sve super Oim ti daje pohvale lupka te po ramenu a za par dana si kuci ni nenadaš se.Šokiran sam još jer sam napokon došo do Offshore posla i izgubio ga opet.

Ovi decki sa filipina koji su došli rade za 30$ po danu.I svi su Roustabouti ili Floormani.Ameri drže njih samo na nižim pozicijama.

Znaci nisu u makini niti na održavanju samo paluba.
Nije tu stvar samo u Novcima..punooooo vise je MENTALITET...:confused::p:kafa

Back