Pozdrav.Kolegij: Automatizacija broda II
Profesor: Radovan Antonić
Progaram: stari
Smjer: Pomorska nautika
Pozdrav svima nadam se da ce mi netko moc pomoc i konkretno odgovorit na par pitanja.
Ima li netko pitanja ili nesto po kojima bi moga ucit ili mi bar rec neke informacije sta i kako.
Eto ipak sam mora otvorit novu temu...
Nadam se da ce mi netko bit od pomoci sa friskim informacijama! Zivili!![]()
Pitanja su ti poslana na mail koji si da.Pozdrav.predavanja sam sva uredno odslusa uostalom predavanja su toliko ubitacna da ne bi nista naucija kao sta i nisan kad san isa...
pitanja ne znan tocna koja su to san mislija pitat asistente ali ja mislin da fax pocima radit tek 16.8.
ako imas sta posalji na: batelant@gmail.com
ako nije problem...
hvala puno!
a znan da je tako...
knjigu je antonic napisa to je suhoparni spoj riči koje su dobrin dilon napisane pogresno tako da se borin i sa ''teskin'' tekstovima i gramaticnom ne tocnoscu...![]()
Evo ti ??aljem Zipan file sa knjigom Osnove automatizacije na tvoj mail.fala asu...![]()
![]()
ajde ima li tko sa pfst da se javi sa nekin materijalima ili pitanjima kako da lakse savladan ovog antonića... učin po ovoj njegovoj knjizi dok se netko ne javi...![]()
![]()
![]()
![]()
Malo ima normalnih prof. na pfst. a ovo sta san nabrojia je tek kvalifikacija na pismenom a onda ovo sve iznovo pita i to jako podrobno na usmenom i plus na to ide jos par shema autopilot i jos neke...
a izvuka sam sva ova pitanja amo rec sazea koliko se moze sazet iz antoniceve knjige jedino ako imas ovo sve objasnjeno od nekog drugog autora jer je ovo drama za naucit!naravno sve se moze ali za nauticare totalno nepotrebno ispiranje mozga!
![]()
Kolegij: Automatizacija broda II
Profesor: Radovan Antonić
Progaram: stari
Smjer: Pomorska nautika
Pozdrav svima nadam se da ce mi netko moc pomoc i konkretno odgovorit na par pitanja.
Ima li netko pitanja ili nesto po kojima bi moga ucit ili mi bar rec neke informacije sta i kako.
Eto ipak sam mora otvorit novu temu...
Nadam se da ce mi netko bit od pomoci sa friskim informacijama! Zivili!![]()